Πως σχολίασε ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης την επίσκεψή του στην Κορινθία

Δείτε την ανάρτηση του Υπουργού Επικρατείας Μάκης Βορίδη, μετά την επίσκεψή του στο νομό μας πριν από τρεις ημέρες:

“Στην Κορινθία, ως Συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο, μαζί με τη Βουλευτή Κορινθίας Μαρία-Ελένη Σούκουλη, τον αδερφό του υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδο Μπελέρη, τον Πρόεδρο Δημήτρη Σουφρίλα, στελέχη της ΔΕΕΠ Κορινθίας και των δημοτικών τοπικών οργανώσεων του κόμματος, είχα τη χαρά να επισκεφτώ την αγορά της Κορίνθου και να συνομιλήσω με καταστηματάρχες και πολίτες.

Συναντήθηκα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τάσο Γκιολή, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Λουζιώτη, καθώς πραγματοποίησα επίσκεψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου.

Είχα επίσης, την ιδιαίτερη χαρά να συναντηθώ με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου, και τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου, όπου και συνομίλησα με αγρότες και παραγωγούς της περιοχής.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας, συνομίλησα με τον Δήμαρχο Βέλου – Βόχας κ. Θανάση Μανάβη, με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Βλάση Τσιώτο και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Οι εκλογές αυτές έχουν μεγάλα ευρωπαϊκά ζητήματα, μεγάλα ευρωπαϊκά διλήμματα, αλλά προφανώς θα εξαχθούν και πολιτικά συμπεράσματα. Γι’αυτό είμαστε όλοι παρόντες, η κυβέρνηση, οι βουλευτές μας, οι κομματικές μας οργανώσεις, ώστε να εξηγήσουμε στους πολίτες τη σημασία αυτών των εκλογών.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ