Ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Pfizer  στη Θεσσαλονίκη

Ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη , δίπλα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη  στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer .

 Ο Κορίνθιος Υφυπουργός έγραψε σχετικά στη σελίδα του στο F :

«Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί στη Νοτιοανατολική Ευρώπη στην έρευνα και την καινοτομία. Με τη νέα επένδυση της Pfizer γνωρίζουμε ότι, όχι μόνο πετυχαίνουμε αυτό το στόχο, αλλά μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και σε παγκόσμιο επίπεδο.»

Η Pfizer έχει ήδη προσλάβει πάνω από 500 εργαζόμενους και συνολικά το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθούν περισσότερες από1.100 νέες, ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το15% των εργαζομένων είναι Έλληνες επιστήμονες που επέστρεψαν από το εξωτερικό.

Είμαστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι η Pfizer στηρίζει ενεργά το οικοσύστημα καινοτομίας της χώρας μας.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων για τις νέες εγκαταστάσεις της Pfizer, πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός «Καινοτομία με επίκεντρο τον ασθενή.» To  Elevate Greece και το παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Ένωση Ασθενών Ελλάδας, διοργάνωσαν διαγωνισμό καινοτομίας στον οποίο συμμετείχαν νεοφυείς επιχειρήσεις του Elevate Greece. Το Έπαθλο ήταν 20.000 ευρώ και δυνητική συνεργασία με την Pfizer.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ