Ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας στην επίσημη παρουσίαση του EKO Acropolis Rally – Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Σακελλαρίου και Σπύρος Ράτης

Στην επίσημη παρουσίαση του EKO Acropolis Rally που θα πραγματοποιηθεί στις 8-11 Σεπτεμβρίου, παρέστη χθες ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας . Παρόντες από το νομό μας και συγκεκριμμένα απο τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού κ. Τάσος Σακελλαρίου και ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης, αφού  στο Δήμο θα  γίνουν ειδικές διαδρομές.

Στο κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το χώρο από όπου θα ξεκινήσει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με μια φαντασμαγορική υπερειδική διαδρομή στις 8 Σεπτεμβρίου, φιλοξενήθηκε η παρουσίαση της φετινής διοργάνωσης. Θα αποτελέσει το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Ελλάδα.

“Διεθνώς αναγνωρισμένο, με ονομασία, ταυτότητα και χαρακτήρα απόλυτα ταυτισμένα με την Ελλάδα, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχεται να δώσει συνέχεια σε ό,τι ξεκίνησε πέρυσι με την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ: να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στον υγιή αθλητικό ανταγωνισμό, όπως και να μεταφέρει μια ιδανική εικόνα της Ελλάδας σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.”, αναφέρεται σε ανακοίνωση όπως και ότι: “Όχι τυχαία, συνεπώς, οι καλύτεροι οδηγοί ράλλυ στον κόσμο, τα πλέον άρτια τεχνολογικά αυτοκίνητα στην πενηντάχρονη ιστορία του WRC και όλοι όσοι θα βρεθούν στη λίστα συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν την πορεία τους στη φετινή εκδοχή του αγώνα με μια μοναδική παράσταση στην ΕΚΟ Super Special Stage @ Olympic Stadium, μπροστά στα μάτια δεκάδων χιλιάδων θεατών….”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ