Ο Χρίστος Δήμας στην παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου για την αναβίωση του ιστορικού οικισμού «Χωριό» της Χάλκης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Βουλευτής του νομού μας Χρίστος Δήμας  ήταν ομιλητής στην παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου της #Deloitte για την αναβίωση του ιστορικού οικισμού «Χωριό» της Χάλκης . Όπως αναφέρει, ο κος Δήμας σχετικά:

“Η αναβίωση του ιστορικού οικισμού «Χωριό» στο νησί της Χάλκης είναι ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο σχέδιο που έρχεται να αξιοποιήσει και να προβάλλει την ομορφιά ενός ακριτικού παρθένου ελληνικού νησιού.

Μέσα από την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και την επίτευξη της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας το νέο αναπτυξιακό σχέδιο αποσκοπεί στην προσέλκυση νέων κατοίκων, στην τόνωση του τουρισμού, και ακολούθως στη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης της Χάλκης, αλλά και της ευρύτερης Περιφέρειας Δωδεκανήσων.

Το στρατηγικό σχέδιο  της #Deloitte για την αναβίωση του ιστορικού οικισμού «Χωριό» της Χάλκης  περιλαμβάνει και μελέτη σχετικά με τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις που δύναται να προκύψουν με την εφαρμογή του. Η εκπόνηση του σχεδίου έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Χάλκης και την Axion Hellas.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ