Ο Χρίστος Δήμας στην “8η Νεμεάδα”: Η αναβίωση των Νέμεων αγώνων αποτελεί ένα γεγονός διεθνούς εμβέλειας που αναδεικνύει την πολιτιστική μας κληρονομιά

Στο στάδιο της Αρχαίας Νεμέας, εκεί όπου χθες  το απόγευμα ξεκίνησε η «8η Νεμεάδα», “Στα βήματα του Μίλλερ” , βρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υφυπουργός Οικονομίας & Οικονομικών Χρίστος Δήμας. Ο κος Δήμας αναφέρει για αυτό το πολύ σημαντικό , αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, παγκόσμιας απήχησης: 

“🏺Η αναβίωση των Νέμεων αγώνων αποτελεί ένα γεγονός διεθνούς εμβέλειας που αναδεικνύει την πολιτιστική μας κληρονομιά και τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο.

☝️Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό όμως χωρίς τον αείμνηστο καθηγητή Στέφανο Μίλλερ. Τον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στη Νεμέα και του οφείλουμε την αποκάλυψη του Αρχαίου Σταδίου και του αρχαιολογικού χώρου, την δημιουργία του Μουσείου, την αναστήλωση του Ναού του Δία, αλλά και την αναβίωση των αγώνων.

🙏 Είμαι βέβαιος ότι θα είναι περήφανος σήμερα και τον ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα προσέφερε στον τόπο μας και κυρίως τη Νεμέα.

👍 Θερμά συγχαρητήρια στο σύλλογο αναβίωσης Νέμεων Αγώνων και σε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την εξαιρετική διοργάνωση, στους εθελοντές και κυρίως στην τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής που έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια από την αρχή!

🏃🏽‍♂️🏃🏻‍♀️Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ