Πάνω από 30.000 € η λεία από κλοπές σε σπίτια , αυτοκίνητο και σούπερ – μάρκετ στην Κορινθία μέσα σε λίγους μήνες

φωτο αρχείου

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δέκα περιπτώσεις κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και για τις υποθέσεις αυτές  κατηγορούνται τρεις ημεδαποί, ηλικίας 24, 25 και 27 ετών, αντίστοιχα, εκ των οποίων ο 24χρονος και ο 25χρονος συνελήφθησαν μετά από Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, ενώ ο 27χρονος αναζητείται, μέχρι στιγμής .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ,  στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες , κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021, διέπραξαν συνολικά:

  • Οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε οικίες,
  • μία περίπτωση κλοπής οχήματος, το οποίο ανευρέθηκε και
  • μία περίπτωση κλοπής σε αποθήκη καταστήματος- σουπερμάρκετ.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, είδη ρουχισμού και τροφίμων, που συνολική τους αξία ξεπερνά τις -30.000- ευρώ , σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ