Παμβοχαϊκός: “Την Κυριακή είχαμε τη χαρά να ζήσουμε μια αθλητική ημέρα παίζοντας οι μικροί μας φίλοι ένα mini Τουρνουά “

Ο Παμβοχαϊκός και οι μικροί του παίκτες έλαβαν μέρος την Κυριακή στο Τουρνουά βόλεϊ με τον ΑΣΠ Κόρινθο και τον “Ποσειδώνα” Λουτρακίου . Ήταν ένα mini τουρνουά για το οποίο ο Παμβοχαϊκός αναφέρει:  “Την Κυριακή είχαμε τη χαρά να ζήσουμε μια αθλητική ημέρα παίζοντας οι μικροί μας φίλοι ένα mini Τουρνουά .
Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία τους τις διοικήσεις & τους προπονητές των ομάδων ΑΣΠ Κορίνθου & Ποσειδών Λουτρακίου και είμαστε στην διάθεση τους για αντίστοιχα τουρνουά στα γήπεδα τους.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς & τους συνδιοργανωτές μας . Την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τόσο τον Περιφερειάρχη κο Πτωχό ,τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κορινθίας κο Γκιολή όσο & τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κο Σιδέρη όπου από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την διοργάνωση καθώς & τον Δήμο Βέλου – Βόχας με τον Δήμαρχο κο Θανάση Μανάβη να στέκεται αρωγός σε κάθε μας ενέργεια
Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας : Στην εταιρία NIKO HELM HELLAS SA & το ΚΤΕΟ Πιτσάκης όπου για άλλη μια φορά στήριξαν & βοήθησαν για να επιτευχθεί όλο αυτό..✔️Συνεχίζουμε δυναμικά με δράσεις για μικρούς & μεγάλους …”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ