Πανέτοιμη η “Πνοή Δημιουργίας” για την μάχη των εκλογών και την αλλαγή στο δήμο – Αναπτυξιακά έργα από το πρώτο κιόλας εξάμηνο 

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και ενότητας πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου της “Πνοής Δημιουργίας”, της δημοτικής παράταξης του υποψήφιου Δημάρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη , πρωϊνή ανάρτησή μας. 

Ο Νίκος Σταυρέλης, στην ομιλία του έδωσε το στίγμα του προεκλογικού αγώνα, τονίζοντας πως η δυνατή ομάδα της  “Πνοής Δημιουργίας” είναι πανέτοιμη για την μάχη των εκλογών και την αλλαγή στο δήμο. Παράλληλα δήλωσε ότι:

“Είμαι ένας από εσάς” και ως δήμαρχος θα διοικήσω ως “πρώτος μεταξύ ίσων”, ως δήμαρχος όλων των δημοτών!

Βάζουμε τέλος στην εσωστρέφεια, στην αλαζονεία της προηγούμενης τετραετίας, αλλάζουμε τρόπο διοίκησης, αλλάζουμε νοοτροπία.

Δίνουμε Πνοή Δημιουργίας στο Δήμο μας, με αναπτυξιακά έργα από το πρώτο κιόλας εξάμηνο.

Έχουμε μια δυνατή ομάδα πανέτοιμη για τη μάχη των εκλογών, αλλά και για τη μάχη που θα δώσουμε για να αλλάξουμε το Δήμο μας!

Δίπλα στους πολίτες, μαζί με τους ανθρώπους που νοιάζονται για τον τόπο τους, με τους δημότες στο επίκεντρο.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας που έκανε αυτή τη συγκέντρωση μεγαλειώδη, δίνοντας μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο Δήμο Κορινθίων!

Για ένα Δήμο που θα ανήκει στους πολίτες!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ