Πανελλήνιο ρεκόρ και πολλά μετάλλια για τους αθλητές του “Ποσειδώνα” Λουτρακίου στο Πινγκ-Πονγκ: Κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό παίδων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων  που έγινε στα Χανιά (9-12/5) η ομάδα  του “Ποσειδώνα” Λουτρακίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό Παίδων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κάνοντας Πανελλήνιο ρεκόρ!!!

Η σύνθεση της ομάδας ήταν : Kιοσελόγλου Γιάννης, Κανόνης Νικόλαος, Σαμπαλης Χρυσοβαλλάντης, Φουσέκης Αναστάσιος και οι προπονητές Τσαρσιταλίδης Τάκης και Χρήστος. Ο Σύλλογος δίνει πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, τους γονείς και την Διοίκηση.

Παράλληλα σημειώθηκαν και άλλες σημαντικές διακρίσεις : Χρυσό στο διπλό μεικτό ο Κιοσελόγλου Γιάννης με συμπαίκτρια την Τζενίδη Χριστίνα (ΧΑΝΘ) για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ασημένιο μετάλλιο στο διπλό με συμπαίκτες Κιοσελόγλου Γιάννη και Φουσέκη Αναστάσιο. Χάλκινο μετάλλιο ο Κιοσελόγλου στο ατομικό. Στην τελική οκτάδα του ατομικού Παίδων κατατάχθηκαν 3 παίκτες μας (Κιοσελόγλου, Σαμπάλης, Φουσέκης).

Συγχαρητήρια σε όλους!!! 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ