Πασχαλινά δώρα για τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Βέλου – Βόχας

Το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Βέλου – Βόχας ετοίμασαν και θα προσφέρουν τις επόμενες ημέρες τα πασχαλινά δώρα στους μικρούς μαθητές τους  για άλλη μια χρονιά, ανεξαρτήτως των συνθηκών του κορωνοϊού και των κλειστών Βρεφονηπιακών Σταθμών, όπως αναφέρει ο Δήμος.
Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανέλιξη του Δήμου Βέλου Βόχας Μαρία Καλλίρη σε συνεργασία με το προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Βέλου Βέλου φρόντισαν οι μικροί μας φίλοι , το φετινό Πάσχα, να λάβουν από ένα αναμνηστικό δώρο.
Αναφέρει η ανακοίνωση: “Οι εργαζόμενοι με πολύ αγάπη και τηρώντας φυσικά όλους τους κανόνες υγειονομικής προστασίας , πήραν την πρωτοβουλία να ετοιμάσουν τα πασχαλινά δώρα των παιδιών.
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι το προσωπικό των παιδικών μας σταθμών να ευχηθεί στους μικρούς μας φίλους και στις οικογένειές τους καλό Πάσχα και να δώσουν μία νότα χαράς σε όλα τα παιδιά.
Όλα τα παιδιά των παιδικών μας σταθμών που δεν μπορούν να χαρούν ανέμελα το παιχνίδι τους , που δεν μπορούν να δουν τους φίλους τους, που δεν μπορούν να απολαύσουν την φροντίδα που τους δίνουν οι σταθμοί μας.
Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο Πάσχα μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες τόσο για όλους μας όσο και για τα παιδιά μας και ευχόμαστε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί ξανά και φυσικά περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία να επιστρέψουν τα παιδιά στους κανονικούς τους ρυθμούς.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ