ΠΑΣ Κόρινθος : “Τακτοποιήθηκαν όλες οι οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν με όλους όσοι βοήθησαν την ομάδα την φετινή σεζόν”

Ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα και τυπικά η σεζόν για τον ΠΑΣ Κόρινθος, με τον πρόεδρο της ομάδας Γ. Πιέτρη να έχει συναντηθεί με προπονητές και παίκτες και να δηλώνει ότι τακτοποιήθηκαν όλες οι οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν με όλους όσοι βοήθησαν την ομάδα την φετινή σεζόν.

Η ομάδα αναφέρει ακόμη πως “Οι παίκτες αναχώρησαν για να επιστρέψουν στα σπίτια τους αλλά με μία υπόσχεση, να δώσουν ραντεβού ξανά όλοι για τη νέα σεζόν που έρχεται, έχοντας ως στόχο την άνοδο! Ο ΠΑΣ θα παραμείνει ενωμένος και δυνατός όπως ακριβώς τελείωσε την χρονιά και θα κερδίσει όσα του στέρησαν φέτος! Η ομάδα μεγαλώνει μέρα με την μέρα και το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα.  Ο Πρόεδρος, οι προπονητές και οι παίκτες εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα με Υγεία και αγάπη στις ζωές μας. Το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει όλους μας να είμαστε δυνατοί και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ