Περίπου 1εκ. ευρώ για παρεμβάσεις και βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο της Κορινθίας (σήμανση, πινακίδες, «μάτια γάτας»)

Σύσκεψη συγκάλεσε  χθες Δευτέρα  ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με την συμμετοχή των διευθυντών Τεχνικών Έργων από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι  παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο των Περιφερειακών Ενοτήτων -με περίπου 1 εκ. ευρώ να αναλογεί σε κάθε Π.Ε.. δηλαδή το συνολικό ύψος του έργου  φθάνει περίπου τα 5 εκ. ευρώ .

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα γίνει διαγράμμιση, κάθετη και οριζόντια σήμανση, τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων καθώς και ειδικών ανακλαστικών οδοστρώματος (“μάτια γάτας”).

Κατά την σύσκεψη, τα υπηρεσιακά στελέχη ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τα τμήματα του οδικού δικτύου ανά Π.Ε. στα οποία απαιτούνται παρεμβάσεις και επισημάνθηκε από την πλευρά του Π. Νίκα ότι θα πρέπει μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει αλλάξει προς το βέλτιστο η εικόνα του οδικού δικτύου της Περιφέρειας.

“Οι παρεμβάσεις αυτές υλοποιούνται στο γενικότερο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας της περιφερειακής Αρχής για την ουσιαστική βελτίωση του οδικού δικτύου σε όλες τις Π.Ε. με αποκλειστικό στόχο την ασφάλεια των εποχούμενων” τόνισε ο Παναγιώτης Νίκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ