Περισσότεροι από 110 μουσικοί “έντυσαν” την κοπή της Βασιλόπιτας της Φιλαρμονικής Λουτρακίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου

Κατάμεστη ήταν την Κυριακή η αίθουσα του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Φιλαρμονικής. Στην καθιερωμένη εκδήλωση όπως έγινε και απολογισμός της χρονιάς που πέρασε αλλά και προγραμματισμός δράσεων του 2024, το παρών έδωσε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού – Διοικητικού & Τουρισμού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας κ. Θεώνη Μαυροματίδου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ. Αθανάσιος Μουζάκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Χρυσούλα Παππά, ο κ. Αλέξης Κωστάλας, ο σκηνοθέτης κ. Ηλίας Μαλανδρής, μουσικοί της Φιλαρμονικής, οι καθηγητές των τμημάτων της, συγγενείς των μελών αλλά και φίλοι.

Την εκδήλωση επένδυσαν περισσότεροι από 110 μουσικοί από τα τμήματα υποδομής της Φιλαρμονικής, χωρισμένοι σε μουσικά σύνολα.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, η Αντιδήμαρχος κ. Μαυροματίδου και ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαθανασίου.

“Η Δημοτική Αρχή στήριξε και στηρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες των μελών, των καθηγητών και του αρχιμουσικού και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην πορεία των τελευταίων χρόνων.”, όπως τονίζεται.

Μετά το πέρας της τελετής, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής προσφέρθηκαν σε συντελεστές και θεατές, γλυκά και κεράσματα.

Ο Δήμος συγχαίρει όλους για την προσπάθεια τους και εύχεται καλή μουσική χρονιά με πολλές επιτυχίες!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ