Περισσότεροι από 70.000 έλεγχοι το Σάββατο σε όλη τη χώρα για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

Πάνω από 70.000 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10 Απριλίου  από την Αστυνομία στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμμένα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 71.197 έλεγχοι.  Βεβαιώθηκαν συνολικά 1.474 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 14 συλλήψεις. Πιο αναλυτικά : 1.118 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, 253 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, 103 παραβάσεις και 14 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Στις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν οι ακόλουθες κυρώσεις για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων

Επιπλέον επιβλήθηκαν πρόστιμα για ιδιωτικές συναθροίσεις και λοιπές συναφείς παραβάσεις. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας Υγείας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ