Πληρώθηκαν 785 εκ. ευρώ στους δικαιούχους παραγωγούς ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα έχει καταβάλει ποσό ύψους 2,2 δις ευρώ στους αγρότες

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης στο Cretalive, αναφέρθηκε και στην επιτήρηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, τη νέα ΚΑΠ, τις εκλογές, ενώ υπεραμύνθηκε των αλλαγών στη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ .

Όπως είπε, μεταξύ άλλων : “..Η νέα διοίκηση κατάφερε να πληρώσει έγκαιρα, όπως είχαμε πει, 785 εκ. ευρώ στους δικαιούχους παραγωγούς ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα έχει καταβάλει ποσό ύψους 2,2 δις ευρώ στους Έλληνες αγρότες”!

 Αναφερόμενος στην επιτήρηση του ΟΠΕΚΕΠΕ από την ΕΕ, τόνισε με νόημα ότι δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στις πληρωμές των αγροτών μέχρι τον Ιούνιο. “Ίσα ίσα που θα τρέξουν πιο γρήγορα και όσα θέλουμε να κάνουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά.

 Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι, όπου χρειαστεί, θα γίνει διόρθωση των όποιων λαθών, και θα γίνουν εκ νέου πληρωμές στους δικαιούχους.

 Για τα χιλιάδες δεσμευμένα ΑΦΜ από το 2014 μέχρι και σήμερα, είπε ότι όποιος δικαιούται χρήματα, θα τα πάρει… “Αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί μέρα με τη μέρα. Όλες οι παλιές, σκοτεινές υποθέσεις θα ελεγχθούν μία μία… Είναι γεγονός ότι θα ξεσκεπαστούν παλιές “αμαρτίες” όπου κάποιοι πλούτισαν ή αβγάτισαν με παρανομίες ή μεσοβέζικους τρόπους… Αυτό δεν με απασχολεί”, υπογράμμισε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ