Πλησιάζουν τους 400 οι μεγαλοοφειλέτες της Δ.Ε.Υ.Α.Κορίνθου που οφείλουν 6 εκατ. €. Άν δεν πληρώσουν το χρέος τους θα διακόπτεται το νερό, θα βεβαιώνεται η οφειλή στην Εφορία και ο Δήμος θα πηγαίνει δικαστικά

Μεγάλη “πληγή” για τον Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κορίνθου οι μεγάλοι οφειλέτες. Το συνολικό χρέος όλων, μικρών και μεγάλων οφειλετών φθάνει τα 12 εκ. ευρώ σύμφωνα με τον δήμο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τα εισπράξει . Το θέμα αναφέρθηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου (βλέπε αναλυτικά σε ανάρτηση που ακολουθεί ) .

Ο Δήμαρχος είπε στο χθεσινό Δ.Σ: “Οι μεγάλοι οφειλέτες είναι γύρω στους 382. Αυτοί οφείλουν 6 εκατομμύρια. Ξεκινάμε από αυτούς που χρωστούν τα περισσότερα. Στέλνουμε επιστολή με περιθώριο 10 μέρες. Αν δεν ανταποκριθούν διακόπτεται το νερό, γίνεται βεβαίωση στη ΔΟΥ της οφειλής και μετά πάμε δικαστικά. Δεν μπορεί κάποιοι να πληρώνουν  κάθε μήνα τα 40-50 ευρώ το μήνα και αυτοί με τα μεγάλα ποσά να αδιαφορούν….”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ