Ποιά έργα προχωρούν στο νομό μας μετά τις σχετικές εγκρίσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου;

φωτο αρχείου

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε χθες Τετάρτη 25 Μαΐου,  μεταξύ άλλων,  ενέκρινε το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διεξαγωγής ανοικτής διαδικασίας μέσω ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων) για το με προϋπολογισμό 740.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης στο τμήμα Εξαμίλια – Ξυλοκέριζα- Γαλατάκι της επαρχιακής οδού 19 Κόρινθος – Σοφικό – Αγγελόκαστρο, καθώς και στην ε.ο. 21 διακλάδωση της ε.ο. 19 προς Κόρφο.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, ενέκρινε την διενέργεια δημοπρασίας για το με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ έργο επανάχρησης, εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης δύο κτηρίων της Μητρόπολης Κορίνθου (Βιβλιοθήκη και Εκθετήριο) για την ανάδειξή τους ως Πνευματικά Κέντρα.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την Περιφέρεια, εγκρίθηκαν τα πρακτικά των επιτροπών διεξαγωγής ανάθεσης ανοικτής διαδικασίας διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση παροχής υπηρεσίας που αφορά σε εργασίες καθαρισμού ρεμάτων α) στις περιοχές Βέλου – Βόχας, Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για τον φετινό χρόνο, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ και β) στις περιοχές Κορίνθου, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τον φετινό χρόνο, με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ