Ποιά θέματα (εκτός της παραχώρησης οικοπέδου), συζήτησαν Νίκας και Νανόπουλος στα γραφεία της Περιφερειακής μας Ενότητας

φωτο αρχείου

Στη συνάντηση που  είχαν χθες στα γραφεία της Περιφερειακής μας Ενότητας ο  Περιφερειάρχης Π. Νίκας  και ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος, συζητήθηκαν, εκτός από την παραχώρηση οικοπέδου για την Μικρασιατική Στέγη ( βλέπε ξεχωριστό θέμα)  θέματα του δήμου. Πιο αναλυτικά  , όσον αφορά στη δυνατότητα ανακατασκευής του γηπέδου στον Συνοικισμό -που φιλοξενεί το ιστορικό σωματείο ΠΑΣ Κόρινθος-, προτάθηκε να υπάρξει συνεννόηση του δήμου με τον ιδιοκτήτη του χώρου, προκειμένου να προχωρήσει περαιτέρω η διαδικασία για το εν λόγω έργο.

Ακόμα, συμφωνήθηκε να προχωρήσει η υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων αφ’ ενός για το έργο αντιμετώπισης της διάβρωσης στην Ποσειδωνία, αφ’ ετέρου για τη σύνδεση του Συνοικισμού με Νεάπολη και Καλλιθέα, καθώς και μία ακόμα με αντικείμενο την μελέτη ανάπλασης της παραλίας στο Κεραμυδάκι. Τέλος, συμφωνήθηκε να αποστείλει ο δήμος στην Περιφέρεια την μελέτη αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στον Άσσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ