Ποιές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στην Κορινθία εν όψει της διεξαγωγής του ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10.9.2021 σε περιοχές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, για την διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις , όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία και παρακαλούνται οι οδηγοί και πεζοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
Η ανακοίνωση αναφέρει:”Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, εν όψει της επικείμενης διεξαγωγής του ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021, το οποίο μετά από οκτώ (8) χρόνια πραγματοποιείται και πάλι στη χώρα μας, έχουν αναλάβει και οργανώσει ευρεία δέσμη μέτρων, για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Η Τελετή Εκκίνησης του ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ακρόπολη, ενώ την Παρασκευή 10.9.2021, θα διεξαχθούν τρεις ειδικές διαδρομές σε περιοχές της Κορινθίας.
Για την ομαλή, ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα στις περιοχές που θα διεξαχθούν οι ειδικές διαδρομές, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Πιο αναλυτικά απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, ανά περιοχή του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ως ακολούθως:
Περιοχή Αγίων Θεοδώρων
Ειδική Διαδρομή 2 & 4 «Άγιοι Θεόδωροι» κατά τις ώρες 7:15 έως 15:55
Από το 2,7ο χιλιόμετρο της οδού Πραθίου (Αγίας Μαρίνας) στους Αγίους Θεοδώρους ακολουθώντας δεξιά χωμάτινη διαδρομή και εν συνεχεία ασφαλτωμένο δρόμο προς Λουτράκι, με κατάληξη ΧΥΤΑ Λουτρακίου.
Από το μνημείο των πενήντα πεσόντων έως το 5ο χιλιόμετρο της οδού Πραθίου (Εθνικής Αντιστάσεως) διασταύρωση Σκούρτιζα.
Περιοχή Λουτρακίου
Ειδική Διαδρομή 2 & 4 « Άγιοι Θεόδωροι» κατά τις ώρες 7:30 έως 15:55
Από το σημείο τερματισμού της Ειδικής Διαδρομής 2 & 4 «Άγιοι Θεόδωροι» έως τον ΧΥΤΑ Λουτρακίου, ήτοι περίπου ένα χιλιόμετρο προ της εισόδου ΧΥΤΑ.
Ειδική Διαδρομή 3 «Λουτράκι»
Από τη διασταύρωση της οδού Νέας Πολιτείας, στον οικισμό Δροσοπηγή, έως την αφετηρία της ειδικής διαδρομής, ήτοι έμπροσθεν Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης προς Πράθι, κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00.
Επί της οδού Γ. Λέκκα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Γερανείων έως το ύψος του ξενοδοχείου «Perla», κατά τις ώρες 10:30 έως 15:00.
Τέλος, για τις ανάγκες της ειδικής διαδρομής 2 & 4 «Άγιοι Θεόδωροι», απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της οδού Πραθίου από την διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου έως τις Αερογέφυρες Αυτοκινητοδρόμου, κατά τις ώρες 7:15 έως 15:55.
Σημειώνεται ότι κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους δασικούς και χωμάτινους δρόμους, στα σημεία που διασταυρώνονται με τις Ειδικές Διαδρομές.
Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο των ανωτέρω περιοχών, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ