Ποιοί αποτελούν την Ομάδα εργασίας που συγκροτείται στη Νεμέα με απόφαση Δημάρχου και ποιό θα είναι το αντικείμενό της

Ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος αποφάσισε τη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο τη μελέτη και επεξεργασία θεμάτων ανάπτυξης, πολιτισμού, έρευνας και παιδείας του Δήμου Νεμέας, με συνεργασίες σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο, τη διαχείριση της ένταξης της πόλης σε διεθνή δίκτυα, όπως τα Iter Vitis, καθώς και τη συνεργασία με επιστημονικούς και πολιτιστικούς φορείς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η Ομάδα Εργασίας θα καταγράφει και θα επεξεργάζεται προτάσεις για όλα τα επιμέρους θέματα της αρμοδιότητάς της και θα υποβάλει σχετικές έγγραφες εισηγήσεις προς τον Δήμαρχο Νεμέας.

Η ομάδα Εργασίας, όπως ανακοινώθηκε, θα συγκροτούν τα εξής μέλη: Η κ. Ελένη Χρυσικοπούλου του Δημητρίου, Δικηγόρος με ειδίκευση στο δίκτυο των αγορών του Αγροδιαστροφικού τομέα, εμπειρογνώμονα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Αμπέλου και Οίνου, εκπρόσωπος για τη σύσταση και λειτουργία του δικτύου Iter Vitis και της συνεργασίας με το Εθνικό Κέντρο Δημόκριτος και άλλα ερευνητικά και εκπαιδευτικά κέντρα, η οποία ορίζεται Πρόεδρος.
Ο κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου του Δημητρίου, Αντιπρόεδρος της εθνικής διεπαγγελματικής οργάνωσης αμπέλου και οίνου.
Η κ. Αργυρώ Αϊβαλή του Γεωργίου, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεμέας.
ο κ. Παναγιώτης Ρογκάκης του Αναστασίου, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεμέας.
ο κ. Απόστολος Γιαννακόπουλος του Γεωργίου, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεμέας.
ο κ. Δημήτριος Ζώης του Νικολάου, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεμέας.

Τα μέλη της Ομάδας Εργασίας θα εκτελούν το έργο τους εθελοντικά, χωρίς να δικαιούνται αμοιβή ή οποιουδήποτε είδους αποζημίωση.

Η Ομάδα θα συνεδριάζει κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου σε τόπο και χρόνο που θα ορίζεται στην πρόσκληση, όπως αναφέρεται στην απόφαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ