Πολλά έργα του νομού μας στην ατζέντα του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα που επισκέφθηκε την Κόρινθο

Πολλά τα έργα που προχωρούν στην Κορινθία , μετά την σημερινή επίσκεψη του Περιφερειάρχη  στην Κόρινθο. Βρέθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, όπου υπέγραψε και την ύψους 450.000 ευρώ σύμβαση για το έργο συντήρησης της επαρχιακής οδού Ρυτό – Σοφικό – Αγγελόκαστρο, ο προϋπολογισμός μελέτης του οποίου ανερχόταν σε 1.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε ότι το έργο του καθαρισμού στην γέφυρα του ποταμού Κυρίλλου, στο Κιάτο, με προϋπολογισμό 295.000 ευρώ -μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Σικυωνίων- προωθείται για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Ακόμα ο Π. Νίκας, αναφερόμενος στο προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ έργο αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου. Το  Αστεροσκοπείο Κρυονερίου, οδεύει επίσης προς ένταξη στο ΠΔΕ, υπενθυμίζοντας ότι έχει υπογραφεί προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο οποίο υπάγεται η εν λόγω επιστημονική υποδομή στο Κρυονέρι.

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε, εξ άλλου, στην πρόσφατη πίστωση με 3,6 εκατομμυρίων ευρώ του ΠΔΕ της Περιφέρειας για αρδευτικά έργα που αφορούν τους ΤΟΕΒ Μελισσίων και Βέλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here