Προσοχή , αφορά τους αγρότες μας: Μέχρι τις 31 Μαρτίου η καταβολή της ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς στον ΕΛΓΑ για το έτος 2021- Τί θα συμβεί μετά…

Στο τέλος του μήνα λήγει η προθεσμία εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς στον ΕΛΓΑ για το έτος 2021. Η 31η Μαρτίου 2023 είναι η καταληκτική ημερομηνία για τους ενδιαφερόμενους, αφού προηγήθηκαν πολλές παρατάσεις . Τώρα όπως γνωστοποιήθηκε, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση και έτσι και οι αγρότες της Κορινθίας θα πρέπει να προχωρήσουν στην εκπλήρωση αυτής της υποχρέωσης μέχρι την οριζόμενη ημερομηνία.

Σε διαφορετική περίπτωση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν θα αποζημιωθούν για ζημίες, οι οποίες προκλήθηκαν στις καλλιέργειες φυτικού και ζωικού κεφαλαίου εντός του 2021, μεταξύ των οποίων και οι καταστρεπτικές ζημίες από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, του ιδίου έτους.

Υπενθυμίζεται ότι η ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ του ΕΛΓΑ καταβάλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου του επόμενου έτους  αναφοράς, άρα θα έπρεπε η ειδική ασφαλιστική εισφορά του έτους 2021 να έχει εξοφληθεί έως τις 31 Μαρτίου του 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ