Προχωρά χωρίς προβλήματα η καταπολέμηση του δάκου στο νομό μας

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιουλίου, το αργότερο, θα έχει ολοκληρωθεί η δακοκτονία στην Κορινθία, όπως γνωστοποιεί με σχετική της ανακοίνωση η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Π.Ε. Κορινθίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση από την εν λόγω Διεύθυνση, έχουν υπογραφεί όλες οι συμβάσεις με τους εργολάβους και γενικά δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στους ψεκασμούς, οι οποίοι ξεκίνησαν την προηγούμενη Τρίτη 6 Ιουλίου.

Αναλυτικά και σε σύνολο 22 κοινοτήτων, στις 7 έχει ολοκληρωθεί ο ψεκασμός, σε 13 είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουλίου, ενώ το Σαββατοκύριακο 17 και 18 του μήνα θα ξεκινήσει σε άλλες δύο.

Για την εποπτεία των ψεκασμών απασχολήθηκαν οι υπηρετούντες Γεωτεχνικοί της ΔΑΟΚ Κορινθίας, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η πρόσληψη των εποχικών Τομεαρχών Δακοκτονίας. Παράλληλα αναμένεται και η τροποποίηση του προϋπολογισμού δακοκτονίας, για την αύξηση της σχετικής πίστωσης κατά 63.303 ευρώ, καταλήγει η ανακοίνωση της Π.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ