Προχωρούν σημαντικά έργα της Κορινθίας μετά από τις εγκρίσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου  ανακοίνωσε χθες πως προχώρησε στην έγκριση του πρακτικού αξιολόγησης των προσφορών και ελέγχου των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και στην κατακύρωση της δημοπρασίας  για το έργο αποκατάστασης των ζημιών από την θαλάσσια διάβρωση στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, από την Κόρινθο μέχρι τα όρια του νομού μας .

Η έγκριση, όπως αναφέρει,  για το σημαντικό και απολύτως απαραίτητο αυτό έργο , δόθηκε από την Επιτροπή στην μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασή της,  χθες Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, η ημερήσια διάταξη της οποίας περιελάμβανε συνολικά 62 θέματα.

Προέβη επίσης στην κατακύρωση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργου συντήρησης της επαρχιακής οδού Ρειτό – Σοφικό – Αγγελόκαστρο, όπως και στην έγκριση προσωρινού αναδόχου στον συνοπτικό διαγωνισμό που αφορά εργασίες καθαρισμού στην απαλλοτριωμένη ζώνη της μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής από την Κόρινθο ώς το Δερβένι, ο προϋπολογισμός για τις οποίες ανέρχεται σε 70.000 ευρώ. Ενέκρινε, ακόμα, την δημοπράτηση του προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ έργου προστασίας όδευσης της Αρχαίας Διόλκου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here