Πρωθυπουργός: “Εξαιρετική δουλειά” στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και την ανάπλαση της περιοχής της Τούμπας, από τον Υφυπουργό κ. Ταγαρά”

Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis, answering questions, at the parliament plenum, in Athens, on Nov.22, 2019 / Η ώρα του πρωθυπουργού με απαντήσεις σε ερωτήματα, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 22 Νοεμβρίου, 2019

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης  απέδωσε εύσημα στον Κορίνθιο Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά για “την εξαιρετική δουλειά” στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και την ανάπλαση της περιοχής της Τούμπας, όπως είπε.

Συγκεκιρμμένα από τη Θεσσαλονίκη, ο Πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ – έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο και το Ρυμοτομικό Σχέδιο Εφαρμογής- είπε: “Ήταν μία σύνθετη αποστολή αυτή την οποία διεκπεραιώσαμε και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για να μπορούμε να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα στα οποία προσωπικά είχα δεσμευθεί, ειδικά με τον Υφυπουργό κ. Ταγαρά, ο οποίος έκανε μία εξαιρετική δουλειά.

Έχουμε πράγματι στα χέρια μας τώρα το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, επιτέλους, ένα υπερσύγχρονο νέο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε και σε μία σημαντική ανάπλαση της περιοχής γύρω από το γήπεδο της Νέας Τούμπας”.

O κ. Ταγαράς σχολίασε: “Με τιμά και με συγκινεί η αναγνώριση του πρωθυπουργού για τη δουλειά που γίνεται καθημερινά. Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουμε!”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ