Πρωτοφανής τραγωδία και καταστροφές στην Γερμανία- Τουλάχιστον 1300 άνθρωποι αγνοούνται μετά από έντονες πλημμύρες – Πολλοί νεκροί

Καταστροφή και τραγωδία στην Γερμανία , που δεν έχουν ξαναδεί οι κάτοικοι στην περιοχή Μπαντ Νόιεναρ-Αρβάιλερ της Ρηνανίας – Παλατινάτου. Σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε δεκάδες άτομα έχασαν τη ζωή τους και ακόμα περισσότεροι αγνοούνται  από τις πρόσφατες  βροχοπτώσεις που είχαν μεγάλη ένταση.

Τουλάχιστον 1300 άνθρωποι αγνοούνται μετά τις πλημμύρες στην περιοχή Μπαντ Νόιεναρ-Αρβάιλερ της Ρηνανίας – Παλατινάτου, ενώ τα θύματα από τις καταστροφές λόγω της κακοκαιρίας ανέρχονται στα 81, σύμφωνα με το Reuters και το in.gr .  Για «ακόμη περισσότερους νεκρούς» έκανε λόγο εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών.

Σύμφωνα πάντως με την ίδια εκπρόσωπο, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή έχει παραλύσει, γεγονός το οποίο όπως είπε, έχει ως συνέπεια πολλοί που θεωρούνται αγνοούμενοι να μην μπορούν να επικοινωνήσουν.

Οι νεκροί αναμένεται να αυξηθούν,  σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών. «Υπάρχουν άνθρωποι νεκροί, άνθρωποι αγνοούμενοι, άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια καταστροφή. Είναι πραγματικά τρομακτικό», δήλωσε η Πρωθυπουργός της Ρηνανίας – Παλατινάτου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ