Πρόγραμμα «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια» : Ο Όμιλος Μotor Oil και η UrbanAct χαρίζουν πνοή ζωής στο Γυμνάσιο Λουτρακίου

“O Όμιλος Motor Oil, στηρίζοντας με συνέπεια και αληθινό κοινωνικό έργο την τοπική κοινωνία του Νομού Κορινθίας, φροντίζοντας για τη Νέα Γενιά και τον Πολιτισμό, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος “Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια”, σε συνεργασία με την ΜΚΟ UrbanAct.

Το πρόγραμμα αυτή τη φορά έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Λουτρακίου. Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, την φιλοξενία του Γυμνασίου και την στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο καλλιτέχνης «Same84» πραγματοποίησε την σχετική εικαστική
παρέμβαση, η οποία αποτελεί την πρώτη που υλοποιείται στην πόλη του Λουτρακίου. Αυτή η δράση συνιστά άλλο ένα βήμα στην προσπάθειά του Ομίλου να ομορφύνει τους εκπαιδευτικούς χώρους της πόλης μέσα από την πρωτοποριακή τέχνη της streetart, με θεματικές σε πλήρη ευθυγράμμιση με την εκπαιδευτική κοινότητα, όπως η φύση, το περιβάλλον και ο πολιτισμός.
Στόχος του προγράμματος είναι τα σχολεία, που αποτελούν τον χώρο που δημιουργείται η βάση για την εκπαίδευση της νέας γενιάς ,να γεμίσουν με πολύχρωμες και αισιόδοξες τοιχογραφίες, συμβάλλοντας στη γνώση, στον σεβασμό προς το περιβάλλον και το οικοσύστημα και στη χαρά της συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Ομίλου Motor Oil να λειτουργεί ως αναπόσπαστο μέλος των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, φροντίζοντας έμπρακτα για τους συνανθρώπους μας.
Ο Όμιλος, με την ισχυρή πεποίθηση ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας, στηρίζει με συνέπεια πρωτοβουλίες και προγράμματα που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή της νέας γενιάς.”

Λίγα λόγια για τη Motor Oil

Η Motor Oil είναι ένας ενεργειακός όμιλος με έδρα την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και το διυλιστήριο της, ένα από τα κορυφαία υπερσύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης (12,61 Nelson Complexity Index) ξεκίνησε τη λειτουργία του στην περιοχή της Κορίνθου το 1972. Εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους. Ο Όμιλος κατέχει ηγετικό ρόλο στους τομείς της διύλισης αργού πετρελαίου και των πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, καθώς και στην ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προμηθεύοντας τους πελάτες του με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, μέσω των περισσότερων από 1.500 πρατηρίων του. Παράλληλα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον τομέα του υγραερίου, της ηλεκτρικής ενέργειας, του φυσικού αερίου, δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, επενδύοντας σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας και χτίζοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο υπερτροφοδοτήσεων, μέσω των θυγατρικών του. Ο Όμιλος, μέσα από ένα στοχευμένο επενδυτικό πλάνο, πρωτοπορεί για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, με σταθερότητα και συνέπεια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.moh.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ