Σε εξέλιξη τα έργα που θα βελτιώσουν τον δρόμο από το Λουτράκι έως την Περαχώρα, ευχαριστήριο του Δημάρχου στον Περιφερειάρχη

Οι εργασίες βελτίωσης του Επαρχιακού Οδικού δικτύου από το Λουτράκι έως την Περαχώρα, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, είναι προϋπολογισμού 602.800,00 € με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος.

Το έργο ονομάζεται : “Συντήρηση του Επαρχιακού Δικτύου απΓ.ό τη Γέφυρα Διώρυγας Λουτρακίου – Περαχώρα – Πίσια” και είναι πολύ σημαντικό για την οδική ασφάλεια της περιοχής.

Ο Δήμαρχος κ.  Γ. Γκιώνης δήλωσε: «Με την υλοποίηση του έργου, αναβαθμίζουμε το οδικό δίκτυο της περιοχής, βελτιώνουμε την πρόσβαση και την κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό δίκτυο και μεγιστοποιούμε την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών του Δήμου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την άμεση ανταπόκρισή του σε ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση των τοπικών αναγκών και για την αμέριστη συνδρομή του στην υλοποίηση ζωτικών έργων για τον Δήμο μας και την ανάπτυξη του τόπου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ