Σε μια σεμνή τελετή δόθηκε στο δημοτικό κολυμβητήριο του Λουτρακίου το όνομα του Ιωάννη – Συμεών Λαζαρίδη, του “Ποσειδώνα” Λουτρακίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί , η προγραμματισμένη τελετή ονοματοδοσίας του Κολυμβητηρίου Λουτρακίου σε 𝚫𝚮𝚳𝚶𝚻𝚰𝚱𝚶 𝚱𝚶𝚲𝚼𝚳𝚩𝚮𝚻𝚮𝚸𝚰𝚶 𝚰𝛀𝚨𝚴𝚴𝚮𝚺 𝚺𝚼𝚳𝚬𝛀𝚴 𝚲𝚨𝚭𝚨𝚸𝚰𝚫𝚮𝚺 προς τιμήν του ιδρυτικού μέλους και συμβούλου του Α.Ο. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,  Ιωάννη – Συμεών Λαζαρίδη για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του.

Ο Γιάννης Λαζαρίδης δεν ήταν παρών, δυστυχώς, για λόγους υγείας. Προς τιμήν του όμως  πραγματοποιήθηκαν σήμερα, για τρίτη χρονιά οι κολυμβητικοί αγώνες (Λαζαρίδεια) που έχουν θεσμοθετηθεί από την σημερινή διοίκηση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και του Προέδρου κ. Σακελλάρη, με τη συμμετοχή 200 και πλέον αθλητών.

Στην  τελετή το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Τάσος Γκιολής, η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Αθηνά Κόρκα,ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και ΑΑ κ. Τάσος Σακελλαρίου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Σωτήρης Πέρρας, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Θεώνη Μαυρματίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Πετρίτσης, δημοτικοί σύμβουλοι  και εκπρόσωποι του “Ποσειδώνα” Λουτρακίου.

Ο δήμαρχος κ. Γκιώνης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πολυετή προφορά του Γιάννη Λαζαρίδη, τονίζοντας πως ” σήμερα είναι μεγάλη ημέρα για τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων” .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ