Σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλητικές διοργανώσεις παρέστη το Σαββατοκύριακο η Αντιπεριφερειάρχης

Σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλητικές διοργανώσεις που έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου,  στο νομό μας , παρέστη η αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα.

Συγκεκριμένα, παρέστη σε αγώνες κολύμβησης στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και σε αγώνες δρόμου στον Δήμο Βέλου – Βόχας, ενώ παρευρέθηκε επίσης και σε λαογραφική εορταστική εκδήλωση στην Τ.Κ. Στιμάγκας.

Ειδικότερα, η κα . Κόρκα -μαζί με τον πρόεδρο της Ενεργειακής Κοινότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργο Οικονόμου- παρακολούθησε, στο ανοικτό κολυμβητήριο Λουτρακίου, τους αγώνες προαγωνιστικής κατηγορίας στο πλαίσιο του 1ου Κυπέλλου “Ιωάννης Λαζαρίδης”, οι οποίοι είχαν επετειακό χαρακτήρα -με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων λειτουργίας του Αθλητικού Ομίλου “Ποσειδών” Λουτρακίου, για να τιμηθεί το ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Ι. Λαζαρίδης.

Επίσης παρέστη και στην διοργάνωση Vrachati Run, αγώνες δρόμου που έλαβαν χώρα στο Βραχάτι  και διοργανώθηκαν από τον Δήμο Βέλου – Βόχας.

Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης παρευρέθηκε και στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Τοπική Κοινότητα  Στιμάγκας για τα 21 χρόνια λειτουργίας του Χορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Στιμάγκας “Θύαμις”, στην οποία παρουσιάστηκε λαογραφικό υλικό που επιμελήθηκε ο χοροδιδάσκαλος Π. Χωρίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ