Σε 2 χρόνια θα παραδοθεί το έργο που θα βελτιώσει τη ζωή των κατοίκων: Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Κορίνθου & Λουτρακίου

Με προϋπολογισμό 12.000.000€ συνολικά, το έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Κορίνθου & Λουτρακίου, οι υπογραφές του οποίου μπήκαν σήμερα στο δημαρχείο Κορίνθου (βλέπε σχετική αναλυτική ανάρτηση), αναμένεται να παραδοθεί στους πολίτες σε 25 μήνες , δηλαδή περίπου σε 2 χρόνια, όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του “Δημόπρακτου” Νεκτάριος Σπηλιόπουλος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου . “..Πλέον μπαίνουμε στη φάση της ουσιαστικής υλοποίησης του έργου, έτσι ώστε μετά από 25 μήνες να παραδοθεί προς χρήση στους δημότες και επισκέπτες των 2 όμορων Δήμων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ανάπλαση του Ενιαίου Παραλιακού Μετώπου Κορίνθου – Λουτρακίου, συνολικής έκτασης 5.696,50μ. υλοποιείται με ευθύνη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αποσκοπεί στη σύνδεση των πόλεων της Κορίνθου και του Λουτρακίου, με όρους βιώσιμης κινητικότητας, μέσω ενός συνεκτικού δικτύου ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων.

Επίσης θα συμβάλλει αποφασιστικά στην αναπτυξιακή προοπτική των δύο δήμων ως τουριστικός προορισμός για δημότες και επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ