Σουφλέ σπανάκι

Υλικά

Ένα ταψί μεσαίο

1 κρεμμύδι

Θυμάρι

1 κιλό κατεψυγμένο σπανάκι

Maggie νοστιμιά στη μύτη του κουταλιού

200 γρ τυρί κρέμα

250 γρ φέτα

4 αυγά

Τυρί μιξ που λιώνει

Αλάτι

Πιπέρι

Άνηθο ψιλοκομμένο

Μαϊντανό ή δυόσμο

Βούτυρο για το ταψί

100 ml νεράκι

100 γρ τραχανά

Φρυγανιά τριμμένη

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και σε μια κατσαρόλα το τσιγαριζουμε μαζί με το Θυμάρι. Προσθέτουμε το σπανάκι μέχρι να μαλακώσει επιπλέον βάζουμε αλάτι και πιπέρι.

Ύστερα τον τραχανά ο οποίος θα πήξει το μίγμα μας και θα δώσει ιδιαίτερη γεύση. Προσθέτουμε το νεράκι και περιμένουμε να μαλακώσει ο τραχανάς. Σ ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα τα αυγά την φέτα τον μαϊντανό και τον άνηθο και ανακατεύουμε καλά.

Αφού έχει γίνει το μίγμα με το σπανάκι μας το αφήνουμε να κρυώσει και όταν κυρώσει το προσθέτουμε στο μίγμα του τυριού κ νακατεύουμε

Βουτυρώνουμε το ταψάκι μας και στη συνέχεια βάζουμε φρυγανιά σαν στρώμα στο ταψί μας προσθέτουμε το μίγμα και από πάνω τα τυριά που λιώνουν.    Ψήνουμε για 50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς

cookpad

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ