Στελέχη – Διαπραγματευτές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας απέκτησαν περισσότερες γνώσεις μέσα από την Ημερίδα που παρακολούθησαν

φωτο αρχείου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Ανάμεσα στα στελέχη που παρακολούθησαν το πρόγραμμα της ημερίδας  ήταν και στελέχη της Α.Δ Κορινθίας. Συνολικά -7- στελέχη – διαπραγματευτές που υπηρετούν σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας παρακολούθησαν την Ημερίδα. 

“Τον συντονιστικό ρόλο είχε Αξιωματικός – Διαπραγματευτής της Ειδικής Εκπαιδευτικής Ομάδας, ενώ σκοπός της ημερίδας ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων στην καθημερινή αστυνομική πρακτική”, όπως αναφέρεται. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ