Στην έκθεση «Οινόραμα 2024» ο Περιφερειάρχης. Ο Δημήτρης Πτωχός έδωσε συγχαρητήρια στους παραγωγούς για τα υψηλού επιπέδου προϊόντα τους

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός επισκέφθηκε την έκθεση «Οινόραμα 2024» που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 2, 3 και 4 Μαρτίου. Η Έκθεση αυτή φέτος γιόρτασε 30 χρόνια λειτουργίας και  συγκέντρωσε στην Αθήνα τον ελληνικό αμπελώνα και σημαντικό μέρος της ξένης παραγωγής.

Εκεί για τρεις ημέρες, επαγγελματίες του αμπελοοινικού κλάδου και φίλοι του κρασιού είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν ανάμεσα σε 250 εκθέτες με πάνω από 2.500 κρασιά και αποστάγματα.

Η Περιφέρειά μας, με ισχυρή εκπροσώπηση, κέρδισε τις εντυπώσεις με τον Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχό και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, να μοιράζουν συγχαρητήρια στους παραγωγούς και εκθέτες της Πελοποννήσου για τα υψηλού επιπέδου προϊόντα τους, αναφέρει η Περιφέρεια χαρακτηριστικά.

Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, συνόδευσαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Σπυρίδωνας Ζαχαριάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Μάρκος Λέγγας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ