Στις εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου στην Πάτρα θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση ο Υφυπουργός Νίκος Ταγαράς – Το μήνυμά του για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, θα παραστεί, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις της  25ης Μαρτίου που θα πραγματοποιηθούν  στην πόλη της Πάτρας.

Σε μήνυμά του  για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 , ο κος Ταγαράς αναφέρει: «200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Με τιμή, υπερηφάνεια, συγκίνηση και θρησκευτική ευλάβεια τιμούμε τους προγόνους μας αγωνιστές που με ασίγαστο πάθος και πίστη στην Ορθοδοξία μας επαναστάτησαν για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη, αδούλωτη Ελλάδα. Για την πατρίδα μας η 25η Μαρτίου είναι διπλή γιορτή. Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, το χαρμόσυνο μήνυμα της θείας ενσάρκωσης συμπίπτει με την κήρυξη της ελληνικής επανάστασης. 

200 χρόνια μετά υποκλινόμαστε σε εκείνους που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία υπέγραψαν με το αίμα τους την ελευθερία του Έθνους. Κρατάμε ψηλά την ελληνική σημαία, υπερήφανα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, όπου ζει και αναπνέει η Ελλάδα. Ο κάθε Έλληνας, όπου βρίσκεται, δημιουργεί και διακρίνεται, στέκεται μπροστά της τραγουδώντας με συγκίνηση τον εθνικό μας ύμνο, γνωρίζοντας ότι ο ιστός που την υψώνει στα ουράνια έλκεται από το αδάμαστο ελληνικό πνεύμα.

Με ομοψυχία και αισιοδοξία αντιμετωπίζουμε και σήμερα κάθε είδους πρόκληση, κάθε είδους ορατό και αόρατο εχθρό. 

Ενωμένοι θα ξεπεράσουμε και τη σημερινή δοκιμασία, με προγραμματισμό, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα.

 Με τόλμη και αρετή. 

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ