Στις τέσσερις περιπτώσεις όπου συνάντησε αντιδράσεις κατά την διάρκεια της θητείας του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Νίκας

“Δεν πέρασα εύκολα αυτή την τετραετία” τόνισε μεταξύ άλλων ο Π. Νίκας κατά την διάρκεια του απολογισμού της θητείας της απερχόμενης Περιφερειακής διοίκησης, που έγινε προχθές στην Τρίπολη. Ο κ. Νίκας στάθηκε ιδιαίτερα σε τέσσερις περιπτώσεις στις οποίες, όπως είπε συνάντησε αντιδράσεις, αναφερόμενος ειδικότερα α) στην προσπάθεια δημιουργίας νοσοκομείου αναφοράς covid-19 στο Παναρκαδικό, β) στο θέμα του φυσικού αερίου και συγκεκριμένα στην άποψή του για τον απαραίτητο δημόσιο χαρακτήρα των δικτύων, γ) στην τεκμηριωμένη από αρμόδιο καθηγητή του ΕΜΠ αντίθεση που εξέφρασε, μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, στο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας και τέλος δ) στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση ΑΠΕ -“όπου διαφωνούσαν οι τοπικές κοινωνίες, τασσόμασταν μαζί με τις κοινωνίες αυτές” σημείωσε.

Ο κος Νίκας εξέφρασε ευχαριστίες προς τους συνεργάτες του, οι οποίοι -όπως είπε- “στην συντριπτική τους πλειονότητα στάθηκαν δίπλα μου, πέρα από δύο περιπτώσεις στην Αργολίδα και τη Μεσσηνία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ