Στις 21 & 22 Οκτωβρίου το 40ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου που διοργανώνει η Α.Λ.Α.Κ. Μέχρι την Παρασκευή οι συμμετοχές

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (Α.Λ.Α.Κ.) διοργανώνει το 40ό Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου στις 21 και 22 Οκτωβρίου, έναν αγώνα που αποτελεί τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος. Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής έχει ξεκινήσει, γίνεται αποκλειστικά μέσω του Σ.Δ.Δ.Α. (www.e-omae-epa.gr) και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 23:59, με το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον αγώνα να είναι υψηλό, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

“Κέντρο του αγώνα είναι η πόλη της Κορίνθου, η οποία θα φιλοξενήσει το Service Park στο Parking του Αγίου Νικολάου. Στο πάντα φιλόξενο Επιμελητήριο Κορινθίας θα στεγάζεται το στρατηγείο του αγώνα. Για μία ακόμα φορά, θεσμικός χορηγός του 40ού Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου είναι ο Δήμος Κορίνθιων που βρίσκεται δίπλα στην Α.Λ.Α.Κορινθίας, καθώς και ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος που είναι παρών σε όλες τις διοργανώσεις του Σωματείου και στηρίζει έμπρακτα τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου από τις 15:00 έως τις 18:00, στις εγκαταστάσεις της HatKar Service AE (80ό χλμ. Νέας Εθνικής Οδού, Παλαιά Ε.Ο. Κορίνθου Πατρών) θα λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του 40ού Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου. Εν συνεχεία και συγκεκριμένα στις 20:30, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, θα λάβει χώρα η Πανηγυρική εκκίνηση και η παρουσίαση των πληρωμάτων, η οποία αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, τα πληρώματα θα αγωνιστούν 3 φορές στην Ειδική Διαδρομή «Χιλιομόδι», η οποία έχει μήκος 11.47 χιλιόμετρα. Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα ανέρχονται σε 34.41 χλμ και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα είναι 131.34 χλμ. Πρόκειται για μια στενή γενικά σαν διαδρομή, γρήγορη στην αρχή μέσα στο δάσος, γίνεται τεχνική με “πονηρά” σημεία για τα υπόλοιπα χιλιόμετρα όπου και θα κάνει διαφορές.

Αφετηρία Ε.Δ.: Στην ΠΕΟ Κορίνθου-Άργους, περνάτε την έξοδο του χωριού Σολωμός και κατευθύνεστε προς Χιλιομόδι. Μετά από 5,60 χλμ, κάνετε αριστερά στην Ταβέρνα – Βαρέλα Κυν. Συλλόγου, απέναντι από διασταύρωση Μαψού”.αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ