Στον δρόμο για την κορυφή: 800 αθλητές από 32 χώρες στο Λουτράκι για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (Ολυμπιακής) πάλης Βετεράνων

Το Λουτράκι συνεχίζει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος . Μετά από ένα εκπληκτικό διήμερο στο Grappling, το Λουτράκι σήμερα ως και την Κυριακή (22/10) υποδέχεται, 800 αθλητές από 32 χώρες με στόχο να κατακτήσουν την κορυφή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (Ολυμπιακής) πάλης Βετεράνων.

Ανάμεσά τους θα βρίσκονται παλιές δόξες από πολλές χώρες του κόσμου και από χώρες με μεγάλη παράδοση όπως οι ΗΠΑ, το Ιράν, το Κιργιστάν, το Καζακστάν, την Μογγολία, κ.α, όπως αναφέρει ο δήμος.

Σήμερα θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Β (έως 45 ετών)και Ε (έως 60 ετών)) στην ελευθέρα πάλη, με την Ελλάδα να έχει τέσσερις συμμετοχές.

Στην κατηγορία Β’ θα αγωνιστεί ο Αμίρ Αλλάχ στα 78 κιλά (12 συμμετοχές συνολικά), καθώς και ο Σπύρος Κουρσάρης στα 130κ. Ελευθέρας (4 συμμετοχές).

Στο ταπί θα μπουν για την κατηγορία Βετεράνων Ε και οι Γιάννης Αθανασιάδης (78κ., 16 συμμετοχές) και Δημήτρης Αθανασιάδης (88κ., 12 συμμετοχές).

Το πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους προκριματικούς και τα ρεπεσάζ, ενώ το απογευματινό τους αγώνες μεταλλίων.

Τις πρώτες τρεις ημέρες θα πραγματοποιηθούν όλες οι κατηγορίες της ελευθέρας πάλης και τις επόμενες τρεις, αυτές της Ελληνορωμαϊκής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ