Στους λογαριασμούς χιλιάδων δικαιούχων οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού και οι οικονομικές ενισχύσεις για την εκ περιτροπής εργασία για το Νοέμβριο

Από την Παρασκευή ξεκίνησε η πληρωμή των δικαιούχων που αφορά στις αποζημιώσεις ειδικού σκοπού και τις οικονομικές ενισχύσεις για την εκ περιτροπής εργασία για το μήνα Νοέμβριο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τo Υπουργείο Εργασίας ξεκίνησε την πίστωση του ποσού των 203.735.184,67 ευρώ που αφορά αποζημιώσεις ειδικού σκοπού και οικονομικές ενισχύσεις για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, στους λογαριασμούς 328.360 δικαιούχων, διασταυρώνοντας τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του από το Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ».

Ειδικότερα, «δίνει το ποσό των 188,3 εκατ. ευρώ σε 277.999 δικαιούχους της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους που οι συμβάσεις εργασίας τους τέθηκαν σε αναστολή κατά το μήνα Νοέμβριο (κλειστές επιχειρήσεις).

Επίσης, διαθέτει το ποσό των 3,6 εκατ. ευρώ ευρώ σε 7.718 δικαιούχους που είχαν κάνει μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων.» «Ταυτόχρονα, διαθέτει το ποσό των 1,19 εκατ. ευρώ σε 2.242 δικαιούχους επαγγελματίες της τέχνης, του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών, που είχαν κάνει μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις και, τέλος, καταβάλλει το ποσό των 10,6 εκατ. ευρώ σε 40.401 δικαιούχους που έχουν ενταχθεί στο Μηχανισμό Ενίσχυσης Βραχυχρόνιας Εργασίας «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ