Στο Δερβένι ολοκληρώνεται η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ για τους δικαιούχους, από τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA),  ολοκληρώνει σήμερα τη νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν και συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα, μπορεί να τα παραλάβει αντ’ αυτού συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο, αλλά απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και η Αστυνομική ταυτότητα του προσώπου που θα κάνει την παραλαβή. Εξουσιοδοτήσεις χωρίς γνήσιο υπογραφής δεν θα γίνονται δεκτές.

Η διανομή θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί σήμερα στο Δερβένι  στο Δημαρχείο από ώρα 9:00. Προς αποφυγή συνωστισμού, οι δικαιούχοι παρακαλούνται να προσέρχονται κατά τις ώρες που αναφέρονται στο γραπτό μήνυμα που θα λάβουν ατομικά στο κινητό τους τηλέφωνο.

Κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους για την ακριβή ώρα που θα προσέλθουν για την παραλαβή των ειδών.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:
Δικαιούχοι Δερβενίου στο τηλέφωνο 2743360101 (κος Καίτσας).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ