Στο Επιμελητήριο Κορινθίας ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Λουζιώτης

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Λουζιώτης υποδέχθηκε σήμερα στον χώρο του Επιμελητηρίου, τον Ευρωβουλευτή και υποψήφιο για την επόμενη ευρωβουλή Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Θεόδωρο Παπαθεοδώρου .
Ο κ. Κεφαλογιάννης περιηγήθηκε στους χώρους του Επιμελητηρίου, ενημερώθηκε για τις δράσεις του και συνάντησε τους τοπικούς επιχειρηματίες. Τέλος, η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συνέντευξη Τύπου.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Λουζιώτης αναφέρθηκε στην ανάγκη όλοι οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο να εργάζονται για την προάσπιση των συμφερόντων των επιχειρήσεων, μικρομεσαίων και μεγαλύτερων και να φροντίζουν ώστε οι όποιες ρυθμίσεις να προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής επιχειρηματικότητας και πραγματικότητας.
Ο κ. Κεφαλογιάννης μεταξύ άλλων τόνισε τη μεγάλη συμβολή του Επιμελητηρίου Κορινθίας όλο το προηγούμενο διάστημα στην ενημέρωση των ευρωβουλευτών για τα αιτήματα των επιχειρήσεων και την πορεία της επιχειρηματικότητας και τη διαρκή προσήλωση του Επιμελητηρίου στον διάλογο, ώστε να είναι σε θέση οι εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη να διεκδικούν περισσότερα για τη χώρα.
Στη συνέχεια ο κος Λουζιώτης υποδέχτηκε τον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, υποψήφιο ευρωβουλευτή και Πρώην Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο κ. Παπαθεοδώρου είναι Καθηγητής Αντεγκληματικής Πολιτικής του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και Επισκέπτης Καθηγητής της Νομικής Σχολής, Τμήματος Νομικής, Κατεύθυνσης Ελληνικού Δικαίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
Ο κ. Λουζιώτης αναφέρθηκε στις συνέργειες του Επιμελητηρίου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έως τώρα και στις ευκαιρίες που δίνονται για τη συνεργασία με τις επιχειρήσεις μέσω των ευρωπαϊκών και άλλων προγραμμάτων και την ανάγκη για συνέχιση αυτών των δράσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ