Στο Λουτράκι : Ήρθε η επιβράβευση όσων έκαναν την ανακύκλωση πράξη, συμμετέχοντας στον 5ο Σχολικό Μαραθώνιο του Δήμου

Μία μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης χθες το απόγευμα στο Λουτράκι. Η έμπρακτη προσπάθεια του Δήμου να διαδώσει το μήνυμα της ανακύκλωσης σε όσους περισσότερους μπορεί, αποδίδει “καρπούς”.
Χθες οι μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων ανακυκλώνοντας έσωσαν ένα δάσος 110 δέντρων,όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δήμος.

Οι μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στον 5ο Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση» του Δήμου στο πλαίσιο του Followgreen, βραβεύθηκαν την Τετάρτη 24 Μαΐου 2022, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου.

Στον φετινό μαραθώνιο, συμμετείχαν 2.522 μαθητές από 20 σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου, οι οποίοι ανακύκλωσαν πάνω από 9.000 κιλά υλικών. Συνολικά, στους μαραθωνίους που έχουν διεξαχθεί έως τώρα, τα σχολεία του Δήμου έχουν ανακυκλώσει πάνω από 20.000 κιλά υλικών.

Τα βραβεία – επαίνους παρέδωσαν σε μικρούς και μεγάλους ο δήμαρχος Γ. Γκιώνης , οι Αντιδήμαρχοι Θ. Μουζάκης, Τ Σακελλαρίου .(φωτο: Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στο FB) .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ