Στο Λουτράκι: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον καθαρισμό των φοινίκων – Δήμαρχος: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια για έναν καλύτερο και ομορφότερο Δήμο”

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τον καθαρισμό των φοινίκων που κοσμούν την περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου, από τα συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Οι εργασίες που περιλαμβάνουν κλαδέματα, καθαρισμό και καλλωπισμό των δέντρων φοινίκων πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Αθανάσιου Μουζάκη, με τη χρήση του καλαθοφόρου οχήματος και του απαραίτητου τεχνικού εξοπλισμού, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Με το πέρας των κλαδεμάτων, πραγματοποιήθηκε συλλογή, θρυμματισμός και απομάκρυνση με ασφάλεια όλων των άχρηστων υλικών.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, η υπηρεσία θα επεκταθεί σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης που αφορά στον καθαρισμό και τις εργασίες φυτοπροστασίας όλων των φοινίκων που υπάρχουν σε σημεία της πόλης του Λουτρακίου, πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη διασφάλιση της αρχιτεκτονικής του τοπίου.

Ο Δήμαρχος κ. Γ.  Γκιώνης δήλωσε: «Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, πέρα από τα μεγάλα τεχνικά έργα που υλοποιούνται και αλλάζουν τον Δήμο μας, είναι η ευταξία στην καθημερινότητα των κατοίκων. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό το επόμενο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου και των Δημοτικών Κοινοτήτων. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για έναν καλύτερο και ομορφότερο Δήμο, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ