Στο Λουτράκι: “Τερμάτισαν” πρώτοι στον μαραθώνιο της ανακύκλωσης και βραβεύτηκαν από τον Δήμο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λουτράκι το “Λούνα Πάρκ” της Ανακύκλωσης όπου ο δήμος βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες αλλά και συλλόγους που διέδωσαν την σημασία της ανακύκλωσης μέσα από σχετικές δράσεις.

Πιο συγκεκριμμένα ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και επιβράβευσης μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για την ανακύκλωση, Followgreen , υλοποίησε για 6η συνεχή χρονιά τον Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση», για το σχολικό έτος 2023-2024.
Με αφορμή τη λήξη του μαραθωνίου, σήμα το πρωί στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου πραγματοποιήθηκαν βιωματικές περιβαλλοντικές δράσεις και εκδήλωση βράβευσης.

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Αθανάσιος Μουζάκης αναφέρει σχετικά , παραθέτοντας και τις αντίστοιχες φωτογραφίες:

“Για 6η συνεχόμενη χρονιά το ταξίδι της γνώσης των μικρών μαθητών μας πάνω σε θέματα περιβάλλοντος και πράσινων πρακτικών διαχείρισης των απορριμμάτων με έμφαση στην ανακύκλωση και τη διαλογή στην πηγή έφθασε στο τέλος του..
Το θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα έγινε πιο ισχυρό μέσα από τις «Πράσινες» συνήθειες με πρεσβευτές τους μικρούς μαθητές μας!!
Με την λήξη του Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης και σε συνεργασία με την εταιρεία Followgreen, όπου συμμετείχαν 19 σχολεία του Δήμου μας βραβεύτηκαν τα 5 πρώτα που συνέλεξαν τα περισσότερα κιλά και έλαβαν χρηστικά δώρα για τις μονάδες τους, καθώς και για πρώτη φορά 3 Αθλητικοί σύλλογοι.
Συγχαρητήρια σε όλες τις σχολικές μονάδες και τους αθλητικούς συλλόγους για την συμμετοχή τους.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ