Στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς του, το Επιμελητήριο Κορινθίας υποδέχεται τον Μαργαρίτη Σχοινά σε εκδήλωση με θέμα “Από την Ευρώπη των Κρίσεων, στην Ευρώπη των Λύσεων”

Tο Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει τη προσεχή Τετάρτη 17 Απριλίου εκδήλωση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, με θέμα “Από την Ευρώπη των Κρίσεων, στην Ευρώπη των Λύσεων “.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου , που βρίσκεται στη διεύθυνση Ερμού 2 στην Κόρινθο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, υποδέχεται τον κ. Σχοινά και τους επισήμους καλεσμένους στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς του Επιμελητήριου Κορινθίας ως ενεργός συνομιλητής στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας και καλεί τα μέλη του να προσέλθουν και να συμμετέχουν ενεργά στον διάλογο αυτό.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και “αποτελεί μια ευκαιρία για τους επιχειρηματίες και τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την ευρωπαϊκή δράση και πολιτική. Σας περιμένουμε.”, αναφέρει στην πρόσκλησή του το Επιμελητήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ