Στο Σχίνο και στο σημείο της κατολίσθησης, όπου έγινε αυτοψία, βρέθηκε ο Αναστάσιος Γκιολής

Στο Σχίνο  και συγκεκριμμένα στο σημείο όπου έγινε η κατολίσθηση την περασμένη εβδομάδα, βρέθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής, εκεί όπου έγινε χθες αυτοψία από τον Διευθυντή Ε.Α.Γ.Μ.Ε  Νίκο Νικολάου και στελέχη  των αρμόδιων Υπηρεσιών, παρουσία και των Δημάρχων Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη και Μεγαρέων Παναγιώτη Μαργέτη και του προέδρου της Τ.Κ Δημήτρη Λάμπρου . Να σημειωθεί πως αποφασίστηκε να παραμείνει ο δρόμος κλειστός μέχρι νεωτέρας εκτίμησης του φαινομένου και εν αναμονή της μελέτης από τους ειδικούς.

Ο κος Γκιολής ανέφερε σε δήλωσή του ” ..πάντα σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Πτωχό- Περιφερειάρχη Πελοποννήσου βρέθηκα στο σημείο των κατολισθητικών φαινομένων στην μεριά των Μεγάρων με αποτέλεσμα ο δρόμος προς Αθήνα να παραμένει κλειστός.
Έγινε αυτοψία από Διευθυντή Ε.Α.Γ.Μ.Ε κον.Νίκο Νικολάου, στελέχη υπηρεσίας του όπου ανέβασαν drone για εκτίμηση της κατάστασης. Παρόντες ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Τάκης Μαργέτης, ο Πρόεδρος Τ.Κ Δημήτρης Π. Λάμπρου και ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στις Υπηρεσίες Π.Ε.Κορινθίας…την ίδια ώρα στην Τρίπολη γινόταν σύσκεψη με τον μελετητή του έργου για να βρεθεί σωστή λύση κ άμεση.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ