Συγκλονιστικά στοιχεία “έρχονται στο φως” για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του έξι μηνών βρέφους από την 37χρονη μητέρα του

φωτο αρχείου

Συγκλονιστικά στοιχεία “έρχονται στο φως” για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του έξι μηνών βρέφους, από την 37χρονη μητέρα του, σε χωριό της Βέροιας. Τα Μ.Μ.Ε κάνουν λόγο για διαταραγμένο ψυχικό κόσμο της 37χρονης , μετά από τις μαρτυρίες ανθρώπων που την γνώριζαν. Μάλιστα, είχε διάφορα σοβαρά προβλήματα ψυχικής Υγείας.

Πρόκειται για μαθήτρια στην τάξη του 2003, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, όταν 21 παιδιά έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα, στην Κοιλάδα των Τεμπών. Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο , όπως φάνηκε αυτό το τραγικό περιστατικό την σημάδεψε ψυχολογικά.

Τελευταία δούλευε σε μεγάλο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μόνιμα διορισμένη, σύμφωνα με τις πηγές. Ζούσε με τις δύο κόρες της που είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.

Μάρτυρας που άκουσε την έκκληση των παιδιών για βοήθεια μίλησε για απίστευτη βιαιότητα προς το άτυχο βρέφος ενώ με πολύ δυσκολία της το πήρε από τα χέρια αλλά ήταν δυστυχώς αργά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ