Συγχαρητήρια από τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα στα στελέχη της Περιφέρειας για την διάκριση στα “Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ AWARDS 2019-2023”

Πρόσφατα η Περιφέρεια Πελοποννήσου βραβεύτηκε για την διάκρισή της σε πολλούς τομείς, στον καταξιωμένο θεσμό “Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ AWARDS 2019-2023” .

Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας , με έγγραφό του, απευθύνει συγχαρητήρια στα στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις διακρίσεις που έλαβε η Περιφέρεια .

Όπως αναφέρει , μεταξύ άλλων, η περιφερειακή Αρχή, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που ο καθένας και η καθεμία, από τη θέση που κατέχει, κατέβαλε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των βραβευμένων έργων και δράσεων, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια για τη διάκριση και το επωφελές, για τον τόπο, έργο που παράχθηκε.

Προτρέπει δε τα στελέχη της Περιφέρειας, “με γνώμονα τους κανόνες δικαίου και την αρχή της χρηστής διοίκησης, να συνεχίσουν με σθένος να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την γνώση τους, για νέες και σπουδαίες διακρίσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με στόχο την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ