Συζητούν για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2024 στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων την Δευτέρα . Όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Η επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως ανακοινώθηκαν:

  1. Περί αναπροσαρμογής ή μη ενιαίου ανταποδοτικού τέλους φωτισμού και καθαριότητας και δημοτικού φόρου και τροποποίηση της με αριθμό 461/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί μείωσης δημοτικών τελών καθαριότητας, και φωτισμού και φόρων ηλεκτροδοτούμενων χώρων σε οικονομικά αδύνατους, άτομα με αναπηρίες, πολύτεκνους, τρίτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες και μακροχρόνια άνεργους.
  2. Κατάρτιση τεχνικού προγράμματος έτους 2024 του Δήμου Κορινθίων.
  3. Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης, για νομική στήριξη του πρώην Αντιδημάρχου Ζαχαριά Σπυρίδωνα.
  4. Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης.
  5. Επικαιροποίηση της αριθμ. 435/2023 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί Ορισμού υπεύθυνου λογαριασμού για πληρωμές όλων των έργων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Δήμου Κορινθίων.
  6. Έγκριση της αριθμ. 26/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής περί συντέλεσης προσκύρωσης στην αρχική ιδιοκτησία των Σούκουλη Ευάγγελου και Αναστασόπουλου Παναγιώτη με αρ. κτ. 0512049 στο σχέδιο πόλης στην περιοχή «Μπαθαρίστρα -Δέλτα Κορίνθου».
  7. Παράταση συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή πανσιόν φιλοξενίας αδέσποτων ζώων και δημοτικού κτηνιατρείου (1ος Ειδικός Προϋπολογισμός).
  8. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΨΟ» Α.Μ. 33/2022 αναδόχου: ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ