Συνάντηση Γιώργου Γκιώνη με την ΔΕΔΔΗΕ για την υπογειοποίηση των καλωδίων στους Αγίους Θεοδώρους

Η σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργου Γκιώνη με τον Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Κορίνθου κ. Σπύρο Μπότο στο Δημαρχείο Λουτρακίου, σηματοδοτεί την  «έναρξη» , ουσιαστικά ενός σημαντικού έργου για τους Αγίους Θεοδώρους. Την υπογειοποίηση των καλωδίων. Στην συνάντηση εκτός από τους δύο άνδρες παρών ήταν και ο αναπληρωτής Προϊστάμενος  Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης του Δήμου κ. Δημήτρης Μακρίδης.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Δήμος : «το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται σε συνέχεια του αιτήματος που υπέβαλε ο Δήμαρχος προς τη ΔΕΔΔΗΕ και αφορά στην υπογειοποίση των κάδων στην περιοχή παρέμβασης που εκτείνεται από την οδό Στάμου – από το ύψος των γραμμών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου – έως την οδό Κρομμυώνος στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Επίσης, η ΔΕΔΔΗΕ αναλαμβάνει ένα ακόμη έργο, εκείνο της αντικατάστασης των γυμνών αγωγών με καλώδια με μόνωση (συνεστραμμένο ζεύγος καλωδίων) στην παραλιακή ζώνη των Αγίων Θεοδώρων.

Με την ολοκλήρωση του έργου διασφαλίζεται η αξιόπιστη, αποδοτική και ασφαλής λειτουργία του στην περιοχή παρέμβασης με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο.»

Γιώργος Γκιώνης: «Συνδυάζουμε την αισθητική αναβάθμιση της εικόνας της πόλης, την ασφάλεια των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας»

“Πραγματοποιούμε παρεμβάσεις που συνδυάζουν την αισθητική αναβάθμιση της εικόνας της πόλης, την ασφάλεια των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με την Εταιρεία και τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Κορίνθου τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία μας καθώς ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματά μας στηρίζοντας το έργο της δημοτικής Αρχής” δήλωσε ο Δήμαρχος Γεώργιος Γκιώνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ